Skip to content

Over ons

Geschiedenis van Betty Boop

Ons restaurant is voortgekomen uit de passie van de vorige eigenaren, die na hun reizen naar Amerika en eerdere ervaringen in de horeca besloten een eetgelegenheid te openen met een authentieke Amerikaanse diner-ervaring als uitgangspunt. In 2014 openden we onze deuren in de Kromstraat, en met een knusse en gezellige sfeer creëerden we een plek waar gasten konden genieten van heerlijke maaltijden.

Bij ons was aan alles gedacht, van een uitgebreide selectie Amerikaans bier tot comfortabele booths waarin je kon plaatsnemen. Onze jukebox was een ware blikvanger en kon gebruikt worden om de sfeervolle muziek in ons restaurant aan te sturen. Door het succes van deze locatie begonnen we te zoeken naar een nieuwe plek, en uiteindelijk streken we neer op de Koornmarkt, een van de meest pittoreske grachten van Delft.

Dit pand bood vroeger onderdak aan een Argentijns restaurant en heeft een diepe indeling, waardoor we de booths prachtig konden plaatsen. In 2018 verhuisden we naar deze schitterende locatie, met de beroemde rondvaart voor onze deur. Hier groeide onze bekendheid gestaag, en in 2022 werd het restaurant overgenomen door de chef-kok, die al vele jaren in deze prachtige omgeving werkte.

Sinds de overname hebben we vernieuwing gebracht met een fris logo, aanpassingen aan onze menukaart en een uitgebreidere drankenkaart. Elke dag streven we in zowel de keuken als de bediening naar het allerbeste voor onze gasten. Van smaakvolle malse steaks tot verfijnde wijnen, we blijven ons inzetten om onze gasten een geweldige culinaire ervaring te bieden.

Bent u geïnteresseerd...

vraag naar de mogelijkheden door het contactformulier in te vullen/ bellen of kom gerust langs.